Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de Oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens dagbesteding en huishoudelijke ondersteuning in Almere.

Voor onze locatie in Ugchelen, zijn wij per direct opzoek naar een Verpleegkundige

(24-28 uur per week)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij onze bewoners. Je vervult een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Nederlands-Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige en je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkunde MBO 4. Je hebt ervaring met de verzorging en begeleiding van psychogeriatrische en somatische cliënten. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Verder beschik je over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding. Je weet van aanpakken en je bent flexibel inzetbaar op alle beschikbare diensten. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Vos (06-53675922) of Tessa Croes (06-35111551).

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen