Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Voor onze locatie in Ugchelen zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG voor 16-24 uur p/w

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:  

Als verzorgende vervul je een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten.  

 

WAT VRAGEN WIJ? 

Je hebt interesse voor en affiniteit met cultuurspecifieke zorg en je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen. 

WAT BIEDEN WIJ? 

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35. 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE? 

Voor meer informatie kun je bellen met Toon Vos (06-53675922)

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN? 

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen