Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen.  Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG (24-30 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 

Vind jij het leuk om als Verzorgende IG een spilfunctie in de zorg te vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Nusantara staat je functie centraal in de zorg, verpleging en begeleiding van onze bewoners. Hier komt natuurlijk ook de verpleging en begeleiding van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond bij kijken. Wij werken samen met onze bewoners met een zorgwelzijnsplan waardoor wij het respect voor de Indische identiteit als belangrijk uitgangspunt borgen.

  • Het zorgwelzijnsplan voer je uit samen met de andere zorgverleners van je zorgteam uit.
  • Je verricht als Verzorgende IG voorbehouden en risicovolle handelingen volgens de protocollen en afspraken.
  • Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS.
  • Je herkent signalen van veranderingen in de zorgvraag goed.
  • Je werkt goed samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers.
  • Je draagt bij aan kwaliteitsverbeteringen in je zorgteam.
  • Je draait zowel in de avond- en nachtdiensten mee.

 

Wie ben jij?

Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én in het bezit bent van het diploma verzorgende IG niveau 3, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?

Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Chitra Hoffmans (locatiemanager Patria Bussum), chitra.hoffmans@nusantara.nl of 06-20201822.

 

Wil je direct solliciteren?

Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen