Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze bewoners vertrouwd is.

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG m/v (24 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om als Verzorgende IG een spilfunctie in de zorg te vervullen? Hier komt natuurlijk ook de verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond bij kijken. Wij werken samen met onze cliënten met een zorgwelzijnsplan waardoor wij het respect voor de Indische identiteit als belangrijk uitgangspunt borgen.

  • Het zorgwelzijnsplan voer je uit samen met de andere zorgverleners van je zorgteam uit.
  • Je verricht als verzorgende-IG voorbehouden en risicovolle handelingen volgens de protocollen en afspraken.
  • Je rapporteert zorgvuldig en volledig in het geautomatiseerde Nedap ONS
  • Je herkent signalen van veranderingen in de zorgvraag goed
  • Je werkt goed samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers;
  • Je draagt bij aan kwaliteitsverbeteringen in je zorgteam.

Wie ben jij?
Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én in het bezit bent van het diploma verzorgende IG niveau 3, dan ontmoeten wij jou graag! Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

Wat bieden wij?
Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met heel leuke collega’s. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

Wil je meer weten?
Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Stuur dan een mailtje naar Chitra Hoffmans (locatiemanager Patria in Bussum), chitra.hoffmans@nusantara.nl.

Wil je direct solliciteren?
Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 


Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen