Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is onlangs een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH) en zal er zorg- en welzijnsactiviteiten gaan ontwikkelen. 

Voor de locatie Rumah Saya zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG in de thuiszorg (12 uur per week)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als verzorgende vervul je een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het betreft een thuiszorgteam in opstart, dus wij zoeken iemand die het leuk vindt om dit mee te ontwikkelen. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten. Dit vraagt om aanpassingsvermogen, creativiteit, oplossingsgericht denken en zelfstandigheid omdat iedere cliënt in de thuiszorgsituatie anders is.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG en hebt bij voorkeur ervaring in de thuiszorg. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar qua uren en setting (ook bereid zijn om intramuraal te werken) en beschik je over een rijbewijs. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35. 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Max Beelman (manager extramurale zorg) 06-20799037.

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Klik hier om de vacature te downloaden

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen