Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook extramurale voorzieningen in Almere, Haarlem en Apeldoorn/Ugchelen.

Voor de thuiszorg in Haarlem zijn wij op zoek naar een Verzorgende(-IG) m/v (10-15 uren)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als Verzorgende(-IG) vervul je een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten. De zorgvraag is leidend; dat betekent dat een thuiszorgmedewerker vooral in de ochtend en/of de avond werkt.

WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt interesse voor en affiniteit met cultuurspecifieke zorg, je bent in het bezit van het diploma Verzorgende(-IG) en je hebt een rijbewijs. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Verder beschik je over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding en weet je van aanpakken. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.  

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie van Verzorgende(-IG) is ingeschaald in FWG 35.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Max Beelman (manager extramurale zorg) 06-20799037.   

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden  

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.