Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is onlangs een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH).  

 Voor de regio Haarlem & Omstreken zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG / Verpleegkundige voor 10 tot 15 uur per week voor dag – en avonddiensten

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als verzorgende IG/verpleegkundige vervul je een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten. Als verpleegkundige verricht je daarnaast verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij onze bewoners.  

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige en je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkunde MBO 4 of je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG. Je hebt ervaring met de verzorging en begeleiding van zowel somatische als psychogeriatrische cliënten. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandige professional die een positieve bijdrage levert aan het teamproces. Verder beschik je over een collegiale en cliëntgerichte werkhouding en weet je van aanpakken. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.  

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie van Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 en van Verpleegkundige in FWG 45.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE? Voor meer informatie kun je bellen met Max Beelman (manager extramurale zorg) 06-20799037.

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl Klik hier om de vacature te downloaden  

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.
Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen