Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de Oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel jij je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH). Nusantara levert hier zorg en gaat er welzijns- activiteiten ontwikkelen.

 

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij:

 

Vrijwilliger Chauffeur

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Voor onze bewoners met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de het leuk vinden om met eigen vervoer zelfstandig wonende ouderen op te halen voor de dagbesteding in huize Rumah Saya. Heb je affiniteit met de Indische cultuur en met ouderen en heb je zin om op respectvolle, gezellige en ondersteunende manier hen te brengen en op te halen van huis naar Nusantara (en andersom), neem dan contact met ons op!

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent ongeveer 2 tot 4 uur per beschikbare dag aan het rijden zowel in de ochtend en de middag (maandag t/m vrijdag) en komt uit Apeldoorn, Twello of Zutphen of directe omgeving. Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je naast een mooie werkomgeving, een vergoeding in de reiskosten en een Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Eline Tahapary, Coördinator Vrijwilligers (06-20782413) of kijk op https://www.apeldoornpaktaan.nl/vacature/chauffeur-dagbesteding/.     

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl