Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen.

Voor onze locatie in Ugchelen zoeken wij: Vrijwilligers Technische Dienst

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Voor ons gezellige huis, voor bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de het leuk vinden om klusjes te doen in ons huis en bij onze bewoners. Uiteraard is een praatje maken hierbij net zo belangrijk.

Heb je affiniteit met de Indische cultuur en met ouderen en heb je een technische achtergrond of ben je een echt doe-het-zelf talent, neem dan contact met ons op!

WAT VRAGEN WIJ?

Je ben een aantal uren per week beschikbaar en komt uit Ughelen of directe omgeving.

Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je naast een mooie werkomgeving, een vergoeding in de reiskosten trainingen en een jaarlijks spetterend vrijwilligersfeest.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Suzan Sanders 0610030823

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN? Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen