Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen. Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Voor onze locatie in Ugchelen zijn wij op zoek naar een Coördinator Vrijwilligers (voor 20 uur, flexibel inzetbaar)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Het doel van de functie is het professionaliseren van het vrijwilligersbeleid en het uitbreiden van het aantal vrijwilligers. Daartoe maak je gebruik van je netwerk waaronder vrijwilligersorganisaties en gemeenten. Naast de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers houd je je bezig met het inwerken en begeleiden van vrijwilligers, fungeer je als eerste aanspreekpunt en voer je functioneringsgesprekken. Tevens verzorg je de administratieve taken rondom het vrijwilligersbeleid.

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent een gedreven, betrokken persoon met MBO+/HBO diploma op facilitair of maatschappelijk gebied. Je weet op een creatieve manier de juiste menskracht te organiseren en enthousiasmeren. Omdat het gaat om een diverse groep van vrijwilligers zoeken we een persoon die hier tussen past en goed kan samenwerken met andere afdelingen, zoals zorg en facilitaire diensten. Je weet de juiste balans te vinden tussen bergen werk verzetten, plezier maken, trots zijn op het werk en de vrijwilligers een warm gevoel bezorgen en waardering geven.

Je bent flexibel inzetbaar. Dit houdt in dat je op 7 dagen in de week bent in te zetten, in verband met de aanwezigheid van vrijwilligers. Ook op avonden wanneer er bijvoorbeeld activiteiten gepland zijn.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie van Coördinator Vrijwilligers is ingeschaald in FWG 45.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Bel dan Fletcher van de Weg, Teamleider: 06 – 20 78 06 37.

 

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. vóór 23 maart 2019 naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen