Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH). Nusantara levert hier zorg en gaat er welzijns- activiteiten ontwikkelen.

 

Voor onze locatie in Almere zoeken wij: Vrijwilligers dagbesteding

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Voor onze bewoners met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de het leuk vinden om te helpen op de dagbesteding en te helpen bij het organiseren van activiteiten.

Heb je affiniteit met de Indische cultuur en met ouderen en heb je zin om met onze bewoners van iedere activiteit een feestje te maken, neem dan contact met ons op!

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent ongeveer 2 tot 4 uur per week beschikbaar (maandag t/m zondag, in de ochtend of middag) en komt uit Almere of directe omgeving.

Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je naast een mooie werkomgeving, een vergoeding in de reiskosten en een Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Peggy Steijn, Coördinator Vrijwilligers 06-30842430.

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden