Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg? 

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook extramurale voorzieningen in Almere, Haarlem en Apeldoorn/Ugchelen. 

Voor onze locatie in Almere zijn wij op zoek naar Vrijwilligers Dagbesteding 

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Voor onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen op de dagbesteding en te helpen bij het organiseren van activiteiten. 

WAT VRAGEN WIJ? 

  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze doelgroep. Je bent een zelfstandig persoon die een positieve bijdrage kan leveren. 
  • Je bent ongeveer 3 tot 4 uur per week beschikbaar (maandag tot en met vrijdag) en je komt uit Almere of directe omgeving. 
  • Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen. 

 

WAT BIEDEN WIJ? 

Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij je: 

  • een mooie werkomgeving 
  • reiskostenvergoeding 
  • een Indische maaltijd (tegen een gereduceerd tarief) 
  • een jaarlijks Vrijwilligersfeest 
  • een jaarlijkse attentie van Nusantara 

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE? 

Voor inhoudelijke informatie kun je bellen met de activiteitenbegeleiders van Almere (= locatie Rumah Melati): 088–5390893 (tussen 09.30-16.30 uur, van maandag tot en met vrijdag) 

OF 

voor andere informatie kan je bellen met Peggy Steijn, Coördinator Vrijwilligers: 06-30842430. 

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN? 

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl