Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH). Nusantara levert hier zorg en gaat er welzijns- activiteiten ontwikkelen.

Voor de locatie in Bussum zoeken wij ‘helpende handen’ voor de afdeling Psycho Geriatrie (vrijwilliger; ochtenden, middagen, avonden)

 

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Wij zijn op zoek naar actieve vrijwilligers voor onze bewoners. Voor de afdelingen Kleinschalig Wonen en Groepswonen zoeken we specifiek vrijwilligers die enthousiast activiteiten willen ondernemen met bewoners met een vorm van dementie. Activiteiten kunnen zijn: gesprek voeren, wandelen (al dan niet lopend of met de rolstoel), fietsen op de duo-fiets en groepsactiviteiten.

Heb je affiniteit met de Indische cultuur en wil je met onze bewoners met een vorm van dementie activiteiten ondernemen, neem dan contact met ons op!

 

WAT VRAGEN WIJ?

Je bent ongeveer 2 tot 4 uur per week beschikbaar (maandag t/m zondag, in de ochtend, middag of avond) en komt uit Bussum of directe omgeving.

Verder ben je bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je naast een mooie werkomgeving, een vergoeding in de reiskosten en een Indische maaltijd tegen een gereduceerd tarief.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Peggy Steijn, Vrijwilligers Coördinator, 06-30842430.

 

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden