sulapessi

SIMONE,
VERZORGENDE IG

Waarom ik in de ouderenzorg werk? Ik hou van oude mensen. Meneer Sulapessi zou mijn opa kunnen zijn. En daar moet ook voor gezorgd worden, toch? Als ik later oud ben dan wil ik dat toch ook? Het is hard werken. Actie, actie, actie. Alert zijn. Stressbestendig. Overal op letten, tijd in de gaten houden, secuur zijn. Aandacht geven aan alles en iedereen. Soms tolt mijn hoofd helemaal. Ze maken je soms boos en dan dan krijg ik ineens weer zo’n lieve lach. Dan is mijn dag weer helemaal goed. Je zorgt toch voor elkaar?

Ik voel me hier echt op mijn plek. Het is hier net een hele grote familie. Ik noem ze wel eens tante en oom, dat is hier normaal. Maar wel u blijven zeggen hoor. Ja, je moet een beetje open staan voor andere gewoontes, dan kun je hier ongelooflijk veel leren. Ze vertellen me mooie verhalen over vroeger, over het land, het eten. Het is hier soms net een stukje Indonesië. Iedere dag is een avontuur.

MENEER SULAPESSI

Ik woon hier al behoorlijk lang. En voel me hier senang en veilig. Het eten is lekker. Soms Indisch, soms Hollands eten. Je kunt iedere dag kiezen. De zusters zijn echt aardig. Ze rennen en vliegen en doen erg hun best. Soms ben ik ook weleens de weg kwijt. En ben ik ook weleens bang. Waar is iedereen? Waar zijn mijn medicijnen? Ja, ik kan dus ook wel ongeduldig zijn. Heel veel wachten, ze hebben het ook druk. Dan word ik weleens boos. Heel even maar. Maar ze kunnen er goed tegen hoor!

Ze zijn ervoor getraind en opgeleid. Dat merk ik aan alles. Ze hebben aan een half woord genoeg. Sommige spreken zelfs onze taal. Ik wil ze ook wat bijbrengen over onze Indische gewoontes. Tjebokken, mandi, onze eetgewoontes. Met de handen eten, weet u wel. Dat mag hier ook. Verhalen vertellen over mijn land, over vroeger. Het is hier fijn, net een grote familie.

STAGES

 • Begeleider specifieke doelgroepen 25476 Niveau 3
 • Helpende zorg en welzijn 25498 Niveau 2
 • Mbo-verpleegkundige 25480 Niveau 4
 • Medewerker facilitaire dienstverlening 25499
  Niveau 2
 • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen 25478 
  Niveau 4
 • Praktijkopleider 25487 Niveau 4
 • Verzorgende IG 25491 Niveau 3
 • Medewerker beheer ICT
 • Medewerker evenementenorganisatie MBO Niveau 4
 • Medewerker human resource management MBO
  Niveau 4 en HBO
 • Medewerker marketing en communicatie MBO
  Niveau 4
 • Facilitair leidinggevende 25175 MBO Niveau 4*

* Let op: alleen locatie Ugchelen

We hebben regelmatig stageplekken. We zijn een erkend leerbedrijf voor bovengenoemde opleidingsrichtingen.

VOEL JIJ JE THUIS IN DE ZORG?

SOLLICITEER VOOR EEN STAGE!

Houd je van het Aziatisch-Indonesische? Ben je op zoek naar een van de genoemde stageplekken? Vul dan onderstaand formulier in en sluit je C.V. en je motivatiebrief bij. We nemen in ieder geval contact met je op.

 

 

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen