TRAINING EN OPLEIDING

Perfecte zorg gaat in de woon- en verpleeghuizen van Nusantara hand in hand met huiselijke warmte. De medische kennis en hoge kwaliteit van verpleging die in Nederland standaard zijn, gaan bij ons samen met echte aandacht voor onze medebewoners en respect voor hun culturele achtergronden.

 

Voor medewerkers

Nusantara voert een actief opleidingsbeleid. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen, op een manier die aansluit bij de steeds veranderende eisen die de samenleving aan zorgprofessionals stelt. Daarnaast kijkt Nusantara voortdurend hoe ze de kwaliteit van haar dienstverlening kan verbeteren. Zowel vrijwillige als verplichte bij- en nascholingen behoren tot de jaarlijkse opleidingsactiviteiten die we onze medewerkers bieden.

Nusantara beschikt over ervaren geschoolde trainers die medewerkers traint en toetst in hun BIG vaardigheden, volgens de protocollen van Vilans. Voor medewerkers in een zorgfunctie hebben we een ingericht skillslab met trainingsmaterialen om handelingen goed te kunnen bijhouden en aftoetsen.

 

BOL / BBL opleidingen

Nusantara is een erkend leerbedrijf voor MBO (BOL en BBL) opleidingen. Deze erkenning geldt onder andere voor de disciplines zorg, facilitair, horeca en administratieve functies. Vanuit verschillende scholen ontvangen we stagiaires. Wil je bij ons stagelopen? Kijk dan even bij onze vacatures en vul ons sollicitatieformulier in! Wij gaan dan kijken of we een openstaande leerplek hebben en we jou de juiste begeleiding kunnen bieden.

 

HBO opleidingen

Regelmatig bieden stageplekken aan voor HBO studenten. Vanuit verschillende hogescholen ontvangen we stagiaires. Wil je bij ons stagelopen? Kijk dan even bij onze vacatures en vul ons sollicitatieformulier in! Wij gaan dan kijken of we een openstaande leerplek hebben en we jou de juiste begeleiding kunnen bieden.