Iedereen kent wel de oosterse gastvrijheid. Stichting Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg voor Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkunde of medische zorg thuis of in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers komen veelal uit dezelfde regio en werken vanuit de oosterse sensitiviteit en affiniteit. Iedere nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Word ook jij binnenkort warm onthaald in onze Indische grootfamilie?

Nusantara beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen alsook een extramurale voorziening in Almere.
Voor locatie Rumah Saya afdeling kleinschalig wonen in Ugchelen zijn wij op zoek naar

Verzorgende IG voor 24 uur per week

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

 

Als verzorgende vervul je een spilfunctie in de zorg, verpleging en begeleiding van onze cliënten met een Nederlands-Indische, Molukse, Surinaams-Javaanse achtergrond. Het met de cliënten overeengekomen zorgleefplan en het respect voor de Indische identiteit vormen daarbij belangrijke uitgangspunten.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt over kennis van de cultuur en je hebt affiniteit met Indische, Javaans- Surinaamse en Molukse ouderen. Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG.

Meer weten over de functie?

 

Voor informatie over de functie bel  Linda van den Hoek ( teamleider) via 06-35111551 of bel ons centrale nummer: 088-5390800.

 

Direct solliciteren?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief  met C.V. naar: HRM@nusantara.nl.

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen