Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara. Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining. Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg?

Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen, alsook een extramurale voorziening in Almere. Nusantara is onlangs een samenwerking aangegaan met Lieflijk Indië van de Stichting Indische Ouderenraad te Haarlem (SIOH) en zal er zorg- en welzijnsactiviteiten gaan ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar een Zorginhoudelijk deskundige voor 24 uur per week voor de locaties Almere, Bussum en Ugchelen

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING Als Inhoudelijk deskundige zorgdienst vervul je een cruciale rol in de continue kwaliteitsverbetering van zowel het intramurale als extramurale zorg en welzijn van onze cliënten met een Nederlands-Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Je biedt daarbij individuele en groepsgerichte coaching en ondersteuning. Daarnaast initieer je (klinische) scholing en kwaliteitsverbeteringen. Je zult werkzaam zijn op alle locaties.

WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep. Je begrijpt de bijzondere aspecten van deze cultuur of bent bereid deze (jezelf) eigen te maken. Je beschikt over een HBO-diploma verpleegkundige (niveau 5 of hoger) met minimaal 3 jaar werkervaring. Je bezit over kennis van de sociale kaart. Je bent een teamplayer met integriteit.

Je bent in staat de vraag achter de vraag van zowel cliënt als medewerker te achterhalen en te beantwoorden. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je kunt snel schakelen in denkniveaus, maar ook hands-on mentaliteit waar nodig. Je hebt aantoonbare gedegen coaching vaardigheden, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B, een auto en bereid te reizen tussen alle locaties. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WIJ BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorgaanbieder bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,0 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in FWG 45.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Chitra Hoffmans (teamleider) 06-20 20 18 22.

DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met CV naar: solliciteren@nusantara.nl

Klik hier om de vacature te downloaden

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.