Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Daarnaast leveren we ondersteuning (WMO) en dagbesteding aan cliënten in Almere. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners/cliënten en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze bewoners/cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze doelgroep vertrouwd is.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Zorgassistent (5 uur per week)

Hoe ziet de functie er uit? 
Vind jij het leuk om als zorgassistent een bijdrage te leveren aan de bewaking van onze identiteit en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Nusantara houd je je in de functie van zorgassistent bezig met basiszorg en activiteiten van onze bewoners met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond. Daarnaast verricht je ook huishoudelijke werkzaamheden. Het met de bewoners overeengekomen zorgwelzijnsplan en het respect voor de Indische identiteit zijn daarbij zeer belangrijk. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je cliënten. De hulp wordt enorm gewaardeerd door onze cliënten.

 

Wie ben jij?
Als jij degene bent met interesse in en affiniteit met cultuur sensitieve zorg én je beschikt over een diploma LBO/MBO diploma, dan ontmoeten wij jou graag! Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Je bent spontaan, sociaal en communicatief vaardig. Verder heb je een cliëntgerichte en hulpvaardige houding, wij willen onze cliënten graag persoonsgericht tot dienst zijn. Ook kun je hygiënisch en zelfstandig werken. Daarnaast vragen wij je om in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

 

Wat bieden wij?
Wij beloven je een plezierige en inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en in eerste instantie een contract voor een jaar. Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 20. Werkdagen zijn voornamelijk in het weekend.

 

Wil je meer weten?
Wil je graag meer informatie over de vacature of gewoon iemand spreken die al werkzaam is bij Nusantara? Neem dan contact op met Chitra Hoffmans (locatiemanager Patria Bussum), chitra.hoffmans@nusantara.nl of 06-20201822.

 

Wil je direct solliciteren?
Stuur je motivatie met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl of via onderstaand sollicitatieformulier.

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.