Stichting Nusantara Zorg biedt wonen, zorg en welzijn aan mensen met een achtergrond in voormalig Nederlands-Indië. We doen dit in een wooncentrum in Bussum en Ugchelen. Onze 250 medewerkers zijn expert in cultuur sensitieve zorg. We kennen de specifieke geschiedenis van onze bewoners en vertalen dit naar individuele zorg- en behandelplannen. We weten wat onze cliënten vanuit hun gemeenschappelijke achtergrond fijn vinden. Je vindt dit terug in onze inrichting, in onze omgang met elkaar, in wat wij koken en in onze welzijnsactiviteiten. Alles is afgestemd op wat voor onze bewoners vertrouwd is.

Voor onze locatie in Bussum zijn wij op zoek naar een Zorgassistent (15 uur p/w)

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING: 

Als Zorgassistent verleen je aan onze cliënten met een Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse achtergrond eenvoudige basiszorg en activiteiten aan de hand van het zorgwelzijnsplan.

Deze zorg is afgestemd op de zorgvraag van de individuele bewoner en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden. Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je cliënten. De hulp wordt enorm gewaardeerd door onze cliënten.

WAT VRAGEN WIJ?

Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Verder heb je een cliëntgerichte en hulpvaardige houding, wij willen onze cliënten graag persoonsgericht tot dienst zijn. Daarnaast kun je hygiënisch en zelfstandig werken en ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.  Je hebt een afgeronde LBO/MBO opleiding op niveau 1.

WAT BIEDEN WIJ?

Als cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT en krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract. De functie is ingeschaald in FWG 20.

 

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?

Voor meer informatie kun je bellen met Chitra Hoffmans (06-20201822)

 

WIL JE  DIRECT SOLLICITEREN?

Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur je motivatiebrief met C.V. naar: solliciteren@nusantara.nl 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat

SOLLICITATIEFORMULIER
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen