Functieomschrijving Gastvrijheid is een belangrijk kenmerk van de oosterse cultuur. Nusantara Zorg biedt dan ook warme en professionele cultuurspecifieke zorg aan Indische, Molukse, Indochinese en Javaans-Surinaamse ouderen. Zorg die verder reikt dan alleen huishoudelijke hulp, begeleiding, verpleegkundige of medische zorg thuis of zorg in één van onze woonzorgcentra. Onze medewerkers hebben de oosterse sensitiviteit en affiniteit met de cliënten van Nusantara.
Elke nieuwe medewerker ontvangt een cultuurspecifieke zorgtraining.

Voel je je aangetrokken tot cultuurspecifieke zorg? Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling met 250 medewerkers en beschikt over kleinschalige woon- en verpleegcentra in Bussum en Ugchelen.
Nusantara Zorg levert tevens extramurale zorg in Almere, Ugchelen en Haarlem.

Voor onze locatie in Bussum (Patria) zoeken wij een Zorgassistent voor 16 uur per week

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als Zorgassistent verleen je aan onze cliënten met een Indische, Molukse, Indo-Chinese en Javaans-Surinaamse achtergrond eenvoudige basiszorg en activiteiten aan de hand van het zorgwelzijnsplan.
Deze zorg is afgestemd op de zorgvraag van de individuele bewoner rondom de maaltijden, activiteiten, het verrichten van lichte huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling.
Je hebt een belangrijke signaleringsfunctie aangaande het welzijn van je cliënten.
Onze cliënten waarderen de hulp enorm, maar vooral ook door het plezierige samenzijn. Je geeft jouw cliënten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt interesse voor en affiniteit met cultuurspecifieke zorg en ouderen. Daarnaast kun je zelfstandig werken en ben je gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de zorg voor een schone leef- en werkomgeving.
Je hebt een afgeronde LBO/MBO opleiding op niveau 1. Verder ben je bereid in de proeftijd een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen en aan ons te overleggen.

WAT BIEDEN WIJ?

Als beste cultuurspecifieke zorginstelling bieden wij je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 7,4 % en deelname aan ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT.
De functie is ingeschaald in FWG 20.

WIL JE MEER WETEN OVER DE FUNCTIE?
Voor meer informatie kun je bellen met Chitra Hoffmans (teamleider) 06-20 20 18 22.                  

WIL JE DIRECT SOLLICITEREN?
Reageer dan via www.nusantara.nl of stuur direct je motivatiebrief met C.V.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

SOLLICITATIEFORMULIER
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
Bezig met versturen